Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Poliţia braziliană: Arturo Gatti s-a sinucis. Soţia lui, acuzată de crimă, a fost eliberată

Poliţia braziliană: Arturo Gatti s-a sinucis. Soţia lui, acuzată de crimă, a fost eliberată

Poliţia braziliană: Arturo Gatti s-a sinucis. Soţia lui, acuzată de crimă, a fost eliberată
31 Iul 2009   •   19:03

Pugilistul Arturo Gatti s-a sinucis şi nu a fost ucis, aşa cum s-a presupus iniţial, conform poliţiei din Brazilia. Fostul campion mondial a fost găsit mort în vila sa de vacanţă din nord-estul Braziliei, la începutul acestei luni, iar soţia lui, Amanda Rodrgiues, a fost acuzată de crimă.

Ea a fost suspectată că l-ar fi strangulat pe Gatti în timp ce dormea, după o ceartă. Nicio altă persoană nu pare să fi intrat în apartament, iar gâtul fostului pugilist prezenta urme suspecte. De asemenea, tânăra văduvă nu a putut explica atunci de ce a aşteptat mai multe ore înainte de a chema salvarea. Femeia în vârstă de 23 de ani a negat însă orice responsabilitate în acest deces şi a susţinut că ea şi soţul său nu au fost în aceeaşi camera în acea noapte, din cauza unui conflict.

Poliţia a eliberat-o pe suspectă, concluzionând că Gatti s-a sinucis, prin asfixiere mecanică (cu ajutorul unui obiect).

Gatti a fost adversarul lui Leonard Doroftei în 2004, când l-a învins prin KO pe român în repriza a doua, într-un meci contând pentru centura de campion mondial al categoriei superuşoare, versiunea WBC. După acest meci, Doroftei s-a retras din activitate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close