Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Polo: România va juca la baraj pentru calificarea în sferturile CM de nataţie

Polo: România va juca la baraj pentru calificarea în sferturile CM de nataţie

Polo: România va juca la baraj pentru calificarea în sferturile CM de nataţie
24 Iul 2009   •   14:19

Naţionala de polo a României a fost învinsă de Statele Unite ale Americii în ultimul meci din grupa D, la Campionatul Mondial de nataţie de la Roma, scor 5-7, şi a ratat astfel calificarea directă în sferturile de finală ale competiţiei.

Ryan Bailey a marcat primul gol al partidei pentru SUA, iar Buşilă şi Alexandru Matei au întors rezultatul pentru România, care a terminat în avantaj prima repriză. Beaubien a egalat în repriza a doua pentru americani şi Johnson a înscris pentru 3-2, pentru ca acelaşi Beaubien să ducă scorul la 4-2.

Buşilă a redus din diferenţă, Alexandru Matei a egalat, dar SUA a trecut încă o dată în avantaj după golul lui Jesse Smith. Repriza a patra a început cu un nou gol al americanilor. Radu Cosmin a redus din handicap, însă la 6-5, tricolorii nu au mai reuşit să forţeze victoria şi Azevedo a înscris al şaptelea gol al SUA, pentru 7-5.

România şi SUA erau la egalitate de puncte înaintea acestei partide, ambele obţinând victorii în partidele cu Italia şi Macedonia. După acest rezultat, România a terminat grupa pe locul doi în grupa D şi va juca un meci de baraj cu ocupanta locului trei din grupa C, Australia.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close