Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Premierul a felicitat-o pe gimnasta Sandra Izbaşa pentru cucerirea aurului olimpic la proba de sărituri

Premierul a felicitat-o pe gimnasta Sandra Izbaşa pentru cucerirea aurului olimpic la proba de sărituri

Premierul a felicitat-o pe gimnasta Sandra Izbaşa pentru cucerirea aurului olimpic la proba de sărituri
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2012   •   20:32

Primul-ministru Victor Ponta transmite un mesaj de felicitare gimnastei Sandra Izbaşa pentru cucerirea aurului olimpic la proba de sărituri din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, informează Agerpres.
   
„Vreau să transmit cele mai calde şi sincere felicitări Sandrei Izbaşa pentru această nouă performanţă extraordinară obţinută la Jocurile Olimpice de la Londra. Graţie determinării, muncii şi talentului tău, milioane de oameni din toată lumea au ascultat astăzi imnul României. O naţiune întreagă îţi mulţumeşte pentru că ne-ai făcut pe toţi să fim mândri că suntem români, mândri să vedem imaginea superbă a tricolorului, aşezat la loc de frunte, deasupra drapelelor celor mai puternice state din lume, precum SUA şi Rusia. Îţi mulţumim din suflet pentru aceste clipe unice'', a transmis premierul, potrivit unui comunicat al Guvernului.
   
Totodată, acesta i-a felicitat şi pe antrenori pentru că ''au făcut posibil acest nemaipomenit succes la Jocurile Olimpice de la Londra''.
   
''Este, fără îndoială, o prestaţie inegalabilă, care aduce ţării noastre cea de-a opta medalie olimpică din acest an. De aceea, vreau să îi felicit şi să le mulţumesc şi antrenorilor şi întregii echipe feminine de gimnastică ce a făcut posibil acest nemaipomenit succes la Jocurile Olimpice de la Londra. Vă urăm multă baftă şi vă ţinem pumnii pentru ziua de marţi. Oricum, pentru noi, sunteţi deja învingători!'', a declarat primul-ministru Victor Ponta.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close