Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Premierul Victor Ponta a participat la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României de la Londra

Premierul Victor Ponta a participat la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României de la Londra

Premierul Victor Ponta a participat la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României de la Londra
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Iul 2012   •   18:56

Premierul Victor Ponta a participat, vineri după-amiază, la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României, alături de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, de conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi de delegaţia de sportivi şi antrenori ai României.

"Ştiu cât de mult ar fi trebuit ca statul român să sprijine Comitetul Sportiv.(...)  Cred că, după această Olimpiadă, printr-un efort al tuturor oamenilor din sport,  trebuie să avem un nou pachet legislativ de sprijin şi o nouă strategie a sportului românesc", a declarat Ponta, la Londra.


Casa României se află amplasată în centrul Londrei, chiar lângă un magazin de lux deținut de miliardarul egiptean Mohamed Al-Fayed. La inaugurare au mai fost prezenți Nadia Comăneci și soțul său Bart Conner, Ion Țiriac împreună cu fiul cel mic, Karim Mihai, Elisabeta Lipă, oficiali ai COSR dar și unul dintre românii care au purtat flacăra olimpică.

La ora 21:00, ora Londrei, Primul-ministru va asista, din tribuna oficială a Parcului Olimpic, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012.

Pentru ştiri, poveşti şi rezultate olimpice accesaţi site-ul jo2012.antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close