Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Premiu special pentru Bute dacă îl bate pe Magee: un pursânge românesc, de peste 6.000 euro

Premiu special pentru Bute dacă îl bate pe Magee: un pursânge românesc, de peste 6.000 euro

Premiu special pentru Bute dacă îl bate pe Magee: un pursânge românesc, de peste 6.000 euro
19 Mar 2011   •   17:49

Pe Lucian Bute îl va aştepta un premiu special, dacă se va întoarce în România victorios din meciul de mâine cu irlandezul Brian Magee. Un crescător de cai din oraşul de suflet al lui Lucian, Buşteni, îi va dărui un pursânge românesc, în valoare de peste 6.000 de euro.

 
Un mare admirator al sportivului, crescătorul Nicolae Conteş şi-a dat seama din prima clipă că iuţeala şi rezistenţa lui Bute sunt calităţi pe care numai un armăsar semigreu le mai scoate în evidenţă. 
 
Cadoul acesta cu siguranţă nu va fi căutat la dinţi. Nu oricine urcă pe un armăsar de paradă şi puţini sunt aceia care îşi permit să plătească să aibă unul în gradul de la casa de vacanţă.
 
Iar ca surpriza să fie completă, crescătorul s-a gândit şi la o adevărată aventură "texano-românească", în care campionul să se bucure din plin de cadou. 
 
Sâmbătă seară, toţi iubitorii sportului, dar în mod special cei ai boxului, sunt invitaţi la centrul cultural din Buşteni. Pe un ecran uriaş, îl vor putea urmări şi susţine pe Lucian în meciul cu Brian Magee.
 
Cetăţeanul de onoare al Buşteniului este aşteptat în România şi cu o petrecere tradiţională într-o cabană din Buşteni. 

 

 

×
Subiecte în articol: Lucian Bute busteni box cal
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close