Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Pugilistul Lucian Bute a suferit o infecţie la picior. Meciul cu Froch e în pericol de amânare

Pugilistul Lucian Bute a suferit o infecţie la picior. Meciul cu Froch e în pericol de amânare

Pugilistul Lucian Bute a suferit o infecţie la picior. Meciul cu Froch e în pericol de amânare
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de S.T.    |    07 Mai 2012   •   14:17

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, este în pericol de amânare, informează boxininsider.com.

Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.

Boxinsider.com susţine că alte detalii nu au fost date publicităţii, iar o decizie în privinţa disputării meciului nu a fost luată încă. În cazul în care Bute nu s-ar recupera până pe 26 mai, data disputării partidei ar putea fi mutată puţin.

Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch.

Bute ar trebui să plece spre Londra în data de 10 mai, cu o escală de două zile în Montreal, unde ar susţine o conferinţă de presă şi un antrenament cu public.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham.

În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute box Carl Froch meci
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close