x close

Pugilistul Ricky Hatton şi-a anunţat retragerea pentru a doua oară, după înfrângerea din meciul cu Viaceslav Sencenko

de G.S.    |    25 Noi 2012   •   12:33
Pugilistul Ricky Hatton şi-a anunţat retragerea pentru a doua oară, după înfrângerea din meciul cu Viaceslav Sencenko 416 Foto: Mediafax/AFP

Pugilistul englez Ricky Hatton, fost campion mondial la categoria mijlocie, şi-a anunţat pentru a doua oară retragerea, după ce a fost învins la revenirea în ring de ucraineanul Viaceslav Sencenko, sâmbătă, la Manchester, informează AFP.
   
Hatton a fost învins clar de Sencenko, prin KO în runda a noua.
   
Ricky Hatton s-a retras iniţial din activitate în urmă cu trei ani şi jumătate, după ce a fost învins de filipinezul Manny Pacquiao în mai 2009. După retragere, el a devenit depresiv şi alcoolic.
   
"Aveam nevoie de încă un meci-27313.html">meci pentru a vedea dacă mai pot, dar nu mai pot. Nu puteam să fac mai mult. Un boxer ştie şi sunt conştient că nu mai pot. Trebuie să fiu bărbat şi să spun că acesta este sfârşitul lui Ricky Hatton", a declarat pugilistul, care se va consacra acum meseriei de promotor de box.
   
Hatton a menţionat că în ciuda înfrângerii suferite el este fericit. "Nu mă simt ca şi cum mi-ar veni să îmi tai venele. Am primit răspunsurile de care aveam nevoie. Pot să mă uit în oglindă şi să spun că am făcut tot ce am putut", a adăugat englezul.
   
În luna octombrie, fostul campion a declarat pentru postul BBC 5 Live că a încercat să se sinucidă în perioada de după meci-27313.html">meciul pierdut în 2009, în faţa filipinezului Manny Pacquiao.

Citeşte mai multe despre:

pugilist box infrangere meci BBC meci
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati