Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Recordul lui Usain Bolt, în pericol? Tyson Gay face furori si aleargă "suta" în 9,69 secunde

Recordul lui Usain Bolt, în pericol? Tyson Gay face furori si aleargă "suta" în 9,69 secunde

Recordul lui Usain Bolt, în pericol? Tyson Gay face furori si aleargă "suta" în 9,69 secunde
Sursa foto: tyson gay
21 Sep 2009   •   15:36

Atletul american Tyson Gay se apropie din ce în ce mai mult de recordul mondial de la 100 de metri al lui Usain Bolt. Şi reuşeşte să facă asta deşi este accidentat la picior. Gay a egalat al doilea timp înregistrat vreodată, 9,69 secunde, adică recordul mondial stabilit de Bolt la JO din 2008 de la Beijing, corectat anul acesta la Campionatele Mondiale de la Berlin, la 9,58 secunde.
Gay, încă nerefăcut complet după o accidentare suferită mai demult la coapsă, nu s-a ferit să alerge pe stadionul olimpic din Shanghai, China. De altfel, atletul a şi precizat că nu îşi doreşte să atace recordul mondial al jamaicanului Bolt, spunâns că resimte, încă, dureri la coapsă atunci când aleargă.
"Nu sunt foarte motivat să încerc să stabilesc un noru record pentru că fizic nu sunt încă la capacitate maximă. Am alergat foarte bine deşi coapsa mă doare încă", a declart Gay, potrivit The Telegraph.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: shanghai Usain Bolt atletism
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close