Antena 3 CNN Sport Alte sporturi ?Republicanul? Don King îndeamnă lumea să îl voteze pe Barack Obama

?Republicanul? Don King îndeamnă lumea să îl voteze pe Barack Obama

?Republicanul? Don King îndeamnă lumea să îl voteze pe Barack Obama
04 Noi 2008   •   11:45

Barack Obama este susţinut în alegerile prezidenţiale de o mulţime de celebrităţi de la Hollywood, actori sau comedianţi, precum şi de unii şefi de state de pe continentul american. Acestora li se adaugă şi vedete din lumea sportului, iar una dintre ele a schimbat recent taberele.
Dacă în 2004 la susţinut pe republicanul George W. Bush la alegerile prezidenţiale, celebrul promotor de box Don King i-a îndemnat luni pe compatrioţii său să lase la o parte problemele rasiale şi să îl voteze pe Barack Obama în cursa pentru Casa Albă. Dacă ne gândim că Obama este democrat şi că Don King a votat în trecut cu republicanii, putem observa că el este primul care face o alegere pe bază de rasă.
?Dacă Barack Obama era alb, atunci ar fi fost o victorie devastatoare?, a apreciat Don King într-un mesaj transmis din China, unde se află pentru a promova boxul. ?Americanilor care nu pot să suporte să voteze pentru un afro-american, când veţi fi singuri în cabină, rugaţi-l pe Dumnezeu să vă ajute să procedaţi ca şi cum Barack Obama ar fi alb. Nu vă gândiţi la Barack Obama ca la un negru, ci ca la un american care se bate pentru binele copiilor voştri şi al ţării?, a mai spus controversatul promotor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close