Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Revanşa dintre Lucian Bute şi Carl Froch, confirmată de managerul britanicului

Revanşa dintre Lucian Bute şi Carl Froch, confirmată de managerul britanicului

Revanşa dintre Lucian Bute şi Carl Froch, confirmată de managerul britanicului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Iul 2012   •   10:45

Eddie Hearn, managerul lui Carl Froch, a confirmat că meciul revanşă dintre Lucian Bute şi pugilistul britanic va avea loc la Montreal, în luna martie a anului viitor.

Cei doi boxeri s-au întâlnit la sfârşitul lunii mai, în Nottingham, într-un meci care a contat pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Neînvins în carieră până în acel moment, Lucian Bute a pierdut centura prin KO tehnic în repriza a cincea, însă adversarul său i-a oferit şansa revanşei.

Meciul dintre Froch şi Bute a rămas unul dintre marile momente din istoria boxului britanic. A generat audienţe record şi toate biletele au fost vândute”, a declarat Eddie Hearn.

Reprezentantul lui Froch este convins că şi a doua întâlnire a celor doi pugilişti se va bucura de acelaşi succes: „Meciul din Montreal va fi un eveniment uriaş şi sunt sigur că victoriile pe care cei doi le vor obţine în acest an vor turna şi mai mult gaz pe foc”.

Până la meciul cu Bute, Carl Froch va mai disputa o partidă în noiembrie, la Nottingham, adversarul nefiind încă cunoscut.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch Montreal
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close