Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România a încheiat CE de atletism tineret cu o nouă medalie: Alexandru Ghinea luat bronzul la 3.000 de metri obstacole

România a încheiat CE de atletism tineret cu o nouă medalie: Alexandru Ghinea luat bronzul la 3.000 de metri obstacole

România a încheiat CE de atletism tineret cu o nouă medalie: Alexandru Ghinea luat bronzul la 3.000 de metri obstacole
Sursa foto: Foto: european-athletics.org
18 Iul 2011   •   10:14

Ultima zi a Campionatelor Europene de atletism tineret, care s-au desfăşurat la Ostrava, în Cehia, au adus o nouă medalie pentru delegaţia României.

În proba masculină de 3.000 de metri obstacole, Alexandru Ghinea a obţinut medalia de bronz, el fiind depăşit de doi atleţi spanioli, Sebastian Martos şi Abdelaziz Merzougui.

Astfel, România a încheiat Campionatele Europene cu 5 medalii (3 aur, 1 argint, 1 bronz), performanţă cu care s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pe naţiuni, din 26 de ţări participante.

Ne bucurăm mult pentru rezultatele lor, îi felicităm şi trebuie să spun că este o generaţie foarte talentată, care din punctul meu de vedere va atinge cel mai înalt nivel la Jocurile Olimpice din 2016. Fetele sunt talentate, vor mai şi progresa şi cred că au perspective excelente, dar repet: strategia noastră este pentru Jocurile Olimpice din 2016. La Olimpiada de anul viitor vor acumula experienţă, dar la următoarea, performanţele lor vor fi mult mai răsunătoare. Credem mult în potenţialul lor”, a declarat Gabriela Szabo, vice preşedintele FRA, pentru Mediafax.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close