Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România, fără medalie la Campionatele Mondiale de gimnastică

România, fără medalie la Campionatele Mondiale de gimnastică

România, fără medalie la Campionatele Mondiale de gimnastică
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   10:56

România şi-a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Tokyo fără să reuşească să cucerească vreo medalie, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1981.

 
Totuşi, delegaţia României şi-a îndeplinit principalul obiectiv pentru competiţia din Japonia, atât echipa feminină, cât şi cea masculină reuşind să se califice pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.
 
După ce sâmbătă Flavius Koczi a ocupat locul 6 în finala de la sol, duminică, Amelia Racea şi Cătălina Ponor s-au clasat pe 5, respectiv 7 la bârnă, Marius Berbecar a încheiat pe 6 la paralele, iar Diana Chelaru a fost ultima la sol, unde a evoluat după retragerea a trei gimnaste (Viktoria Komova, Vanessa Ferrari şi Diana Bulimar).
 
Marian Drăgulescu ar fi trebuit să concureze în finalele de la sol şi sărituri, dar gimnastul român a fost retras din competiţie, după ce a suferit o accidentare în calificări.
 
România a încheiat pe locul 4 finala feminină pe echipe, în timp ce băieţii au obţinut locul 8. La individual compus, Ana Porgras şi Raluca Haidu s-au clasat pe poziţiile 6, respectiv 18, iar Flavius Koczi a fost al 12-lea în concursul masculin.
 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close