Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România şi-a încheiat participarea la Cupa Mondială de rugby cu o înfrângere, 9-25 cu Georgia

România şi-a încheiat participarea la Cupa Mondială de rugby cu o înfrângere, 9-25 cu Georgia

România şi-a încheiat participarea la Cupa Mondială de rugby cu o înfrângere, 9-25 cu Georgia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Sep 2011   •   12:12

România a disputat, miercuri, la Palmerston North, ultimul meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelandă.

Din păcate, elevii lui Romeo Gontineac nu au reuşit să-şi încheie participarea la turneul final cu o victorie, naţionala Georgiei impunându-se cu 25-9, succes care îi asigură practic locul 4 în grupă, în timp ce „Stejarii” rămân fără niciun punct câştigat.

Punctele României au venit doar din lovituri de pedeapsă, două dintre ele fiind reuşite de Marin Dumbravă şi una de Florin Vlaicu.

Pentru Georgia au punctat Mamuka Gorgodze, singurul eseu al partidei, Malkhaz Urjukashvili, o lovitură de pedeapsă, şi Merab Kvirikashvili, cinci lovituri de pedeapsă şi o transformare.

Cele două echipe se cunosc atât de bine încât aproape au uitat să joace. România merită felicitată pentru participare, dar astăzi cineva trebuia să piardă şi, din fericire, nu am fost noi. Este un sentiment plăcut să câştigăm şi aşteptăm cu încredere ultimul nostru meci, cel cu Argentina”, a declarat Richard Dixon, antrenorul echipei Georgiei.

Nu este deloc bine că am pierdut. Am muncit foarte mult şi am aşteptat destule de la acest meci, dar nu am câştigat. Acesta este rugbyul. Cea mai bună echipă câştigă”, a săus căpitanul Marius Tincu.

Ultimele două meciuri din grupa B vor avea loc pe 1 şi 2 octombrie, Anglia urmând să întâlnească Scoţia, în timp ce Argentina va juca împotriva Georgiei.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close