Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ronnie O'Sullivan a făcut break de 147 la insistenţele arbitrului, supărat de lipsa unui premiu special (VIDEO)

Ronnie O'Sullivan a făcut break de 147 la insistenţele arbitrului, supărat de lipsa unui premiu special (VIDEO)

Ronnie O'Sullivan a făcut break de 147 la insistenţele arbitrului, supărat de lipsa unui premiu special (VIDEO)
21 Sep 2010   •   13:51

Ronnie O'Sullivan a reuşit un remarcabil break de 147 de puncte, al zecelea al carierei, la World Open de la Glasgow, însă doar la insistenţele arbitrului, după ce jucătorul de snooker s-a oprit înainte de ultima bilă neagră pentru a afla dacă există un premiu special pentru break-ul maxim.

Ronnie a aflat că nu există nicio recompensă, dar în cele din urmă a curăţat masa pentru a-l învinge pe Mark King cu 3-0 şi a se califica în runda a patra. O performanţă extraordinară pentru O'Sullivan, care a căzut în mod surprinzător pe locul şase în clasamentul mondial, în mare parte din cauza absenţei de la evenimentul din Shanghai.

Arbitrul Jan Verhaas l-a convins pe O'Sullivan să încheie break-ul, iar acesta a finalizat fără nicio problemă. "Nu voiam să bag bila neagră, ca să fiu sincer, pentru că nu era niciun premiu special pentru 147. Am destule break-uri maxime la activ, deci nu am motivaţia să fac aşa ceva decât dacă există şi un bonus. Jan însă m-a convins. De ce să nu o fac până la urmă?", a spus jucătorul.


Antena3.ro

×
Parteneri
Când vine căldura! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza verii
x close