Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Rugbistul dinamovist Adăscăliţei, exclus pe viaţă din sport pentru un gest incredibil

Rugbistul dinamovist Adăscăliţei, exclus pe viaţă din sport pentru un gest incredibil

Rugbistul dinamovist Adăscăliţei, exclus pe viaţă din sport pentru un gest incredibil
Sursa foto: stejarii bucuresti
19 Ian 2010   •   19:07

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Rugby a decis, marţi, să îl suspende pe viaţă din sport pe jucătorul Mihai Adăscăliţei de la Dinamo Bucureşti. Decizia extrem de dură vine după o faptă de o violenţă incredibilă a rugbistului, care l-a lovit cu piciorul în plină figură pe un coleg de-al său de la "Stejarii Bucureşti". Victima, Andrei Rădoi, a suferit o fractură de piramidă nazală şi a fost dus de urgenţă la spital.
Nefericitul eveniment s-a produs luni seară, la cantonamentul "Stejarilor" de la Izvorani. Nu se ştie exact motivul pentru care Adăscăliţei şi-a pierdut cumpătul şi l-a atacat atât de dur pe Rădoi, cert este însă că jucătorul de la CSM Ştiinţa Baia Mare a ieşit foarte şifonat. Conducerea clubului băimărean a repede că se va adresa Ministerului de Interne pentru a se lua măsuri împotriva jucătorului violent şi a decis să le intezică, pentru moment, jucătorilor băimăreni să se mai prezinte la antrenamentele formaţiei "Stejarii".
"Preşedintele Călin Matei a interzis jucătorilor băimăreni să participe astăzi la antrenamentele lotului Stejarilor, iar în discuţiile avute cu băieţii, aceştia au fost de acord să se solidarizeze cu Rădoi. Dacă măsurile împotriva lui Adăscăliţei nu vor fi corespunzătoare este posibil ca clubul băimărean să-şi retragã jucătorii din loturile naţionale. Vă reamintim că Adăscăliţei este recidivist, el fiind suspendat şi după celebra bătaie de la meciul lui Dinamo cu Farul, iar gestul său incalificabil suportă pedeapsa suspendării din viaţa sportivă", a comunicat clubul din Baia Mare, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close