Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Rusia câştigă ştafeta 4x6km la biatlon. România, pe cel mai bun loc la JO de la Vancouver

Rusia câştigă ştafeta 4x6km la biatlon. România, pe cel mai bun loc la JO de la Vancouver

Rusia câştigă ştafeta 4x6km la biatlon. România, pe cel mai bun loc la JO de la Vancouver
23 Feb 2010   •   23:53


Rusia a profitat de absenţa germanei Magdalena Neuner şi a câştigat medalia de aur în proba de ştafetă 4x6km la biatlon, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver. Ştafeta formată din Svetlana Slepţova, Anna Bogali-Titoveţ, Olga Medvedţeva şi Olga Zaiţeva a terminat cursa într-o oră, nouă minute şi 36,3 secunde.

Franţa, care a condus după primele două manşe ale cursei înainte să cedeze primul loc, a cucerit medalia de argint, în timp ce Germania a ocupat locul trei. Neuner, câştigătoare a triplă medaliată la Vancouver - de două ori cu aur -, a declarat că este extenuată şi a decis să nu participe la ştafetă.

Proba de ştafetă a adus şi cea mai bună performanţă a sportivilor români la Vancouver, echipa de biatlon ocupând locul 10 din 19 ţări aliniate la start. Ştafeta României, formată din Dana Plotogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea şi Reka Ferencz, a terminat cursa într-o oră, 12 minute şi 32,9 secunde.

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close