Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Valentin Mavrodineanu, cei mai buni gimnaşti români în 2011

Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Valentin Mavrodineanu, cei mai buni gimnaşti români în 2011

Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Valentin Mavrodineanu, cei mai buni gimnaşti români în 2011
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   12:20

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat lista celor mai buni sportivi în anul 2011, Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi fiind desemnaţi câştigători la gimnastică artistică, în timp ce Valentin Mavrodineanu s-a impus la gimnastică aerobică.

Deşi nu a putut participa la Campionatele Mondiale, din cauza unei accidentări, Sandra Izbaşa nu a avut practic rival în ierarhia FRG, gimnasta de 21 de ani cucerind două titluri europene la Berlin, la sol şi la sărituri.

Pe locurile următoare la feminin s-au clasat Diana Chelaru, vicecampioană europeană la sol, şi Amelia Racea, care a câştigat medalia de bronz în concursul individual compus de la Europene.

La masculin, Flaviuz Koczi i-a depăşit pe Marius Berbecar şi Cristian Băţagă, în special datorită medaliei de aur la sol şi a celei de argint la individual compus pe care le-a obţinut la Campionatele Europene.

Pentru gimanista aerobică, federaţia a realizat un clasament mixt,unde Valentin Mavrodineanu i-a devansat pe Corina Constantin (locul 2) şi Mircea Zamfir şi Tolan Petru Porime (locul 3).


×
Subiecte în articol: Sandra Izbasa
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close