x close

Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Valentin Mavrodineanu, cei mai buni gimnaşti români în 2011

de M.T.    |    21 Dec 2011   •   12:20
Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Valentin Mavrodineanu, cei mai buni gimnaşti români în 2011 415
Federaţia Română de Gimnastică a anunţat lista celor mai buni sportivi în anul 2011, Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi fiind desemnaţi câştigători la gimnastică artistică, în timp ce Valentin Mavrodineanu s-a impus la gimnastică aerobică.

Deşi nu a putut participa la Campionatele Mondiale, din cauza unei accidentări, Sandra Izbaşa nu a avut practic rival în ierarhia FRG, gimnasta de 21 de ani cucerind două titluri europene la Berlin, la sol şi la sărituri.

Pe locurile următoare la feminin s-au clasat Diana Chelaru, vicecampioană europeană la sol, şi Amelia Racea, care a câştigat medalia de bronz în concursul individual compus de la Europene.

La masculin, Flaviuz Koczi i-a depăşit pe Marius Berbecar şi Cristian Băţagă, în special datorită medaliei de aur la sol şi a celei de argint la individual compus pe care le-a obţinut la Campionatele Europene.

Pentru gimanista aerobică, federaţia a realizat un clasament mixt,unde Valentin Mavrodineanu i-a devansat pe Corina Constantin (locul 2) şi Mircea Zamfir şi Tolan Petru Porime (locul 3).


Citeşte mai multe despre:

Sandra Izbasa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati