Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Sandra Izbaşa, medalie de aur la Internaţionale de gimnastică ale Franţei

Sandra Izbaşa, medalie de aur la Internaţionale de gimnastică ale Franţei

Sandra Izbaşa, medalie de aur la Internaţionale de gimnastică ale Franţei
21 Mar 2011   •   11:00

Delegaţia României care a participat la Internaţionalele de gimnastică ale Franţei se întoarce în ţară cu un bilanţ foarte bun: o medalie de aur, patru de argint şi una de bronz. Cea mai bună performanţă a fost obţinută de Sandra Izbaşa, care a reuşit să se claseze pe primul loc la sol.

Sandra Izbaşa a obţinut un punctaj de 14.833 la sol, probă în care medalia de argint a fost câştigată de o altă sportivă din România, Diana Chelaru, notată cu 14.633. Podiumul a fost completat de rusoaica Anna Dementieva (14.433).

Ana Porgras s-a clasat pe locul 2 la bârnă, cu un punctaj de 13.800. proba a fost câştigată de Alia Mustafina (Rusia), cu 14.866, în timp ce locul 3 a fost obţinut de Ana Dementieva (Rusia), notată cu 13.733.

Diana Chelaru a câştigat cea de-a doua medalie personală la concursul din Franţa în proba de sărituri, unde a obţinut locul 3, cu 14.016 puncte. Gimnasta din România a fost devansată de două rusoaice, Alia Mustafina (14.933) şi Tatiana Nabieva (14.399).

În concursul masculin, România a câştigat două medalii de argint prin Flavius Koczi, la sol şi la sărituri. În ambele probe, sportivul nostru a fost depăşit de chilianul Enrique Thomas Gonzalez Sepulveda.

×
Subiecte în articol: Sandra Izbasa Franta
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close