Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Sandra Izbaşa, o sportivă de nota 10! Gimnasta a luat nota maximă la primul examen de la BAC

Sandra Izbaşa, o sportivă de nota 10! Gimnasta a luat nota maximă la primul examen de la BAC

Sandra Izbaşa, o sportivă de nota 10! Gimnasta a luat nota maximă la primul examen de la BAC
Sursa foto: Sandra Izbasa
23 Iun 2009   •   11:02

Gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sol la Jocurile Olimpice de la Beijing, s-a prezentat luni la examenul oral la limba şi literatura română din cadrul Bacalaureatului. După o oră de stat în sala de examinare de la Liceul Pedagogic ?Sabin Drăgoi? din Deva, gimnasta a ieşit cu zâmbetul pe buze şi cu nota 10 ?în buzunar?.

Izbaşa a spus că a avut emoţii, însă nu se compară nici pe departe cu ceea ce simte înainte de concursurile sportive. Sandra Izbaşa a mers la examen însoţită de antrenorul lotului olimpic de gimnastică feminină, Nicolae Forminte. ?Pot spune că sînt părintele adoptiv al Sandrei şi, normal, am venit să o susţin. Datoria e înainte de toate. Şi fiul meu dă Bacalaureatul. O are pe mama lui alături şi toată susţinerea mea. A depăşit şi el cu bine prima probă. Sandra reuşeşte să-şi stăpânească emoţiile, mai ales că are experienţă?, a spus Forminte, citat de cotidianul Telegraf.

Izbaşa a absolvit Colegiul Naţional Sportiv ?Cetate? din Deva şi nu s-a hotărât încă la ce facultate va da admitere, însă cu siguranţă va fi una cu profil sportiv.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sandra Izbasa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close