Antena 3 CNN Sport Alte sporturi SC Miercurea Ciuc revine pe final şi învinge Steaua cu 3-2 în primul meci al finalei la hochei

SC Miercurea Ciuc revine pe final şi învinge Steaua cu 3-2 în primul meci al finalei la hochei

SC Miercurea Ciuc revine pe final şi învinge Steaua cu 3-2 în primul meci al finalei la hochei
Sursa foto: sport club
15 Mar 2010   •   16:22

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, conduce cu 1-0 în finala cu Steaua Rangers după victoria de duminică de pe patinoarul "Vakar Lajos". În faţa a 3.500 de spectatori, Steaua a condus chiar cu 2-0 în timpul celei de-a doua reprize, dar Sport Club a arătat mai multă maturitate şi a întors scorul.
Cele două echipe care domină campionatul intern, ajunse cu mare uşurinţă în finală, au oferit un spectacol frumos în primul din cele şapte meciuri programate pentru finală. Sport Club, campioana en-titre, şi Steaua Rangers, cea mai titrată echipă românescă, au oferit un meci echilibrat. Dacă în prima repriză tabela a rămas nemodificată, Andrei Butochnov (min. 28:37) şi Viorel Nicolescu (min. 31:41) au dus scorul la 2-0 pentru Steaua în al doilea mitan. Basilidesz Tibor (min. 38:49) a recuperat un gol pentru Miercurea Ciuc pe final, păstrându-şi echipa în joc. Virag Csanad (min. 55:42) şi Nikko Niinikosky (min. 56:51) au punctat spre sfârşitul partidei, iar echipa din Miercurea Ciuc îşi apropie prima victorie în acest duel, potrivit Mediafax.
Următorul meci al finalei se joacă marţi la Bucureşti, pe Patinoarul "Mihai Flamaropol", fiind programat la ora 20:30.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hochei miercurea ciuc finala
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close