Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Scad şansele la medalii: Sandra Izbaşa ratează CM de gimnastică

Scad şansele la medalii: Sandra Izbaşa ratează CM de gimnastică

Scad şansele la medalii: Sandra Izbaşa ratează CM de gimnastică
30 Sep 2011   •   12:06

Loturile olimpice de gimnastică ale României au plecat vineri spre Japonia, la Campionatul Mondial, însă fără una dintre sportivele cu mari şanse la o medalie de aur: Sandra Izbaşa. Aceasta a acuzat dureri la tendonul lui Ahile - o veche problemă a sportivei - şi a rămas acasă.

La ultimul Campionat European, Sandra Izbaşa cucerise medaliile de aur la sol şi sărituri.

Sandra Izbaşa a fost înlocuită cu Daniela Andrei, care va face parte din lotul feminin alături de Ana Porgras, Cătălina Ponor, Diana Chelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu şi Diana Bulimar (rezervă).

Lotul masculin este format din: Flavius Koczi, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Ursache.

Campionatul Mondial de la Tokyo se va derula în intervalul 7-16 octombrie, fiind cel mai important criteriu de calificare la Jocurile Olimpice din 2012.
   
Obiectivul României la această competiţie este obţinerea a una-două medalii, plus o clasare pe locurile 4-6, în condiţiile în care primele opt echipe din clasamentul primei zile de concurs, a calificărilor în finalele CM de la Tokyo, vor obţine şi calificarea la JO de al Londra.

×
Subiecte în articol: Sandra Izbasa medalie de aur
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close