Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Scoţia învinge Georgia cu 15-6 în grupa României de la Cupa Mondială de rugby

Scoţia învinge Georgia cu 15-6 în grupa României de la Cupa Mondială de rugby

Scoţia învinge Georgia cu 15-6 în grupa României de la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    14 Sep 2011   •   13:31

După ce a trecut prin mari emoţii împotriva României, în primul meci de la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă, Scoţia a avut serios de tras pentru a învinge şi naţionala Georgiei, debutantă la o astfel de competiţiei.

 
La capătul unei partide fără niciun eseu, Scoţia s-a impus cu 15-6, datorită celor patru lovituri de pedeapsă şi a unui drop-gol reuşite de Dan Parks, punctele echipei Georgiei fiind aduse de Merab Kvirikashvili, care a transformat două lovituri de pedeapsă.
 
În clasamentul grupei B, scoţienii ocupă primul loc, cu 9 puncte, fiind urmaţi de Anglia (4), Argentina (1), georgia şi România, ultimele două fără niciun punct.
 
Următorul meci din grupa B va avea loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 6:30, între România şi Argentina.
 
Surpriza zilei a venit din grupa A, acolo unde Canada câştigat partida cu Tonga, scor 25-20, prins eseurile înscrise de Sinclair, Carpenter şi Mackenzie şi cele 10 puncte reuşite de Pritchard. 
 
Pentru Tonga, eşecul împotriva canadienilor a fost cel de-al doilea suferit la actuala ediţie a Cupei Mondiale, după înfrângerea suferită în faţa gazdelor în meciul de deschidere al turneului.
 
Tot la a doua partidă pierdută este şi Namibia, africanii fiind surclasaţi în grupa D de Samoa, scor 12-49. Eroul întâlnirii a fost Alesana Tuilagi, autorul a trei încercări pentru echipa sa.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close