Antena 3 CNN Sport Alte sporturi "Speranţa polo-ului românesc", George Tarnoveţchi, a ajuns după gratii. Vezi aici de ce

"Speranţa polo-ului românesc", George Tarnoveţchi, a ajuns după gratii. Vezi aici de ce

"Speranţa polo-ului românesc", George Tarnoveţchi, a ajuns după gratii. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Noi 2011   •   19:50

Cei care îl cunoşteau spuneau că este speranţa polo-ului românesc. Dar George Tarnoveţchi, jucător la CSM Oradea, a ajuns după gratii. A încercat să jefuiască un cazino din oraş. Dăduse sportul pe jocuri de noroc, după o accidentare.

Iubea atât de mult ce făcea încât îşi tatuase victoriile pe corp.

În ultimul timp însă, victoria nu mai venea aşa uşor. După accidentarea din primăvară, multiplul campion naţional la polo în apă a început să-şi umple timpul cu jocurile de noroc.

 


Încet, încet, jucătorul de 23 de ani a lăsat sportul în urmă. A devenit dependent de aparatele electronice. Cunoscuţii spun chiar că avea datorii de peste 40 de mii de euro.

Şansa lui însă a luat sfârşit joi noapte, aproape de ora 3. Cu o cagulă pe cap, George Tarnoveţchi a intrat într-un cazino din Oradea. Nu voia să joace.

Femeia însă nu s-a speriat. A apucat să apese butonul de panică şi a ieşit din local. L-a încuiat înăuntru.

O echipă de intervenţie l-a reţinut imediat şi l-a dus la poliţie. Jucătorul a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile pentru tâlhărie şi riscă până la 12 ani de închisoare.

George Tarnoveţchi a jucat 5 ani la CSM Oradea. 5 ani în care echipa a ieşit de fiecare dată campioană naţională.

×
Subiecte în articol: polo gratii cazino Oradea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close