Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Suspendarea lui Rudel Obreja, redusă de la 11 la 5 ani: Circul continuă. Fac apel la TAS

Suspendarea lui Rudel Obreja, redusă de la 11 la 5 ani: Circul continuă. Fac apel la TAS

Suspendarea lui Rudel Obreja, redusă de la 11 la 5 ani: Circul continuă. Fac apel la TAS
13 Feb 2010   •   14:12


Comisia de Apel a Federaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA) a redus suspendarea lui Rudel Obreja de la 11 ani la cinci ani. Noul verdict nu îl mulţumeşte pe preşedintele Federaţiei Române de Box, care a declarat pentru Mediafax că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

"Îşi bat joc în continuare, mi-au redus suspendarea de la 11 la cinci ani, dar voi face apel la TAS până la 1 martie, când e termenul limită. Circul continuă. Ei mă penalizează pe mine, care nu am avut nicio funcţie oficială la acel concurs. AIBA mă acuză că am falsificat documente, când ei au anunţat că au luat decizia de suspendare pe baza documentelor găsite pe internet. Dacă a ajuns internetul să fie considerat sursă oficială de informaţie, nu mai am ce face", a spus Obreja.

De asemenea, amenda de 20.000 de franci elveţieni a fost redusă la 5.000 de franci elveţieni. Obreja a fost suspendat în luna ianuarie pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA şi pentru că a prezentat documente falsificate în cursul unei proceduri disciplinare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close