Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tânărul Hirscher câştigă ultimul concurs de slalom uriaş înainte de JO de la Vancouver

Tânărul Hirscher câştigă ultimul concurs de slalom uriaş înainte de JO de la Vancouver

Tânărul Hirscher câştigă ultimul concurs de slalom uriaş înainte de JO de la Vancouver
Sursa foto: Marcel Hirscher
02 Feb 2010   •   11:17

Austriacul Marcel Hirscher, care în curând va împlini 21 de ani, a câştigat ultima cursă de slalom uriaş din Cupa Mondială, şi se pregăteşte să lase o impresie pozitivă la Jocurile Olimpice de la Vancouver, care se apropie cu paşi repezi. Hirscher este deja la a doua victorie în Cupa Mondială, cu toate că în 2008 încă schia în competiţiile de juniori.
În 2008 devenea campion mondtial de tineret la slalom uriaş, iar în decembrie 2009 câştiga etapa de la Val d'Isere a Cupei Mondiale, prima sa victorie la seniori. Luni, austriacul s-a avut un parcurs aproape perfect la Kranjska Gora şi a înregistrat un timp de 02:21:30.
"Kranjska Gora (n.r. Slovenia) este un loc bun pentru mine, imi plac la nebunie pista şi facilităţile. Cea de-a doua încercare a fost probabil cea mai bună din viaţa mea, iar week-endul acesta a fost de asemenea un record pentru mine. M-a bucurat succesul chiar mai mult decât cel din decembrie, de la Val d'Isere şi datorez acest lucru în totalitate echipei mele.", a declarat campionul de doar 20 de ani pentru Eurosport.
Marcel Hirscher va participa, luna aceasta, la Jocurile Olimpice de la Vancouver, şi va trebui să treacă de opoziţia coechipierului Reinfried Herbst şi a francezului Julien Lizeroux pentru a câştiga medalia de aur.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close