Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Titlu mondial după nouă ani: Ana Porgras, medalie de aur la bârnă. Diana Chelaru, vicecampioană la sol

Titlu mondial după nouă ani: Ana Porgras, medalie de aur la bârnă. Diana Chelaru, vicecampioană la sol

Titlu mondial după nouă ani: Ana Porgras, medalie de aur la bârnă. Diana Chelaru, vicecampioană la sol
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Oct 2010   •   16:27
UPDATE. Diana Maria Chelaru a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial de la Rotterdam, în finala de la sol. Chelaru a obţinut nota 14,766. Reprezentanta României s-a clasat pe locul doi, la egalitate cu rusoaica Aliya Mustafina. Medalia de bronz nu s-a acordat în acest caz.

Locul întâi a fost ocupat de australianca Lauren Mitchell, care a obţinut nota 14.833. Sandra Izbaşa a fost a doua în finala de la sol, dar evoluţia sa a fost cu probleme, două ieşiri din covor aducându-i doar nota 13.983, cu care s-a clasat pe locul şapte.

Gimnasta Ana Porgras a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de la Rotterdam, în finală la bârnă. Aceasta este prima medalie câştigată de o reprezentantă a României în cadrul competiţiei din Olanda. România nu a mai câştigat un titlu mondial la gimnastică feminină de nouă ani. În 2001, la Gent, Andreea Răducanu urca pe prima treaptă a podiumului, la sol.

Ana Porgras a intrat a cincea în concurs, obţinând cea mai mare notă de până atunci, 15.366. Românca a fost urmată pe podium de americanca Rebecca Bross şi chinezoaica Linlin, ambele notate cu 15.266. Medalia bronz nu s-a acordat în acest caz, informează Mediafax.

Tot duminică, în prima finală a zilei, Flavius Koczi s-a clasat pe locul cinci la sărituri, după ce a obţinut nota 16.208. Titlul mondial i-a revenit francezului Thomas Bouhail (16.449 puncte).
 

×
Subiecte în articol: campionat mondial Rotterdam gimnastica
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close