Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tolea Ciumac, chemat din nou la parchet pentru o cerere de arestare

Tolea Ciumac, chemat din nou la parchet pentru o cerere de arestare

Tolea Ciumac, chemat din nou la parchet pentru o cerere de arestare
Sursa foto: Foto: videonews.ro
03 Feb 2011   •   23:15

Nu a ieşit de un an din închisoare şi riscă să fie din nou încarcerat. Tolea Ciumac a fost chemat ieri la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti pentru o cerere de arestare. De data aceasta, emisă de autorităţile spaniole. Luptătorul este acuzat că ar fi bătut un deţinut în lunile petrecute într-o închisoare din Peninsula Iberică.

Tolea Ciumac se distrează cu anchetatorii însă istoria i-a dovedit că cine râde la urmă râde mai bine. I s-a întâmplat de două ori până în acum să ajungă după gratii după ce şi-a făcut dreptate cu pumnul. Acum se află din nou în faţa unei posibile arestări.

Întrebarea rămâne fără răspuns. Luptătorul de K1, care măsoară aproape 2 m se înghesuie cu greu pe bancheta din spate a maşinii poliţiştilor. Este dus până la o benzinărie unde se aşează la o masă şi vorbeşte la telefon. Pare relaxat. După 5 minute îşi ia haina şi pleacă. Afară este surprins de camerele de luat vederi.

Urmează o urmărire pe străzile din centrul Capitalei. După ce aleargă câţiva zeci de metri, Tolea Ciumac îşi găseşte salvarea într-un taxi.

Luptătorul se opreşte la Universitate şi coboară într-un club deţinut de un om de afaceri rus. Petrece până târziu în noapte deşi ştia că azi este posibil să fie chemat în faţa instanţei. FADE sunet

Nu s-a întâmplat azi dar se va întâmpla mâine. Dosarul anchetatorilor spanioli a fost trimis Curţii de Apel Bucureşti iar magistraţii vor analiza dacă e întemeiată cererea de arestare a procurorilor iberici sau nu. Ei îl acuză că, în 2002, pe când era arestat în Spania pentru a fi predat României, ar fi bătut crunt un alt deţinut. Cer extrădarea lui pentru a îl judeca.

Spaniolii l-au trimis însă în ţară în 2002 pe Tolea pentru a fi judecat într-un dosar de tentativă de omor. Fugise încă din 1999 după implicarea lui intr-un scandal sângeros dintr-un club din braşov. A fost condamnat la 4 ani de închisoare. A fost eliberat după un an pentru bună purtare.

×
Subiecte în articol: arestat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close