Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Trei medalii pentru România la Europenele de canotaj

Trei medalii pentru România la Europenele de canotaj

Trei medalii pentru România la Europenele de canotaj
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Sep 2012   •   12:50

Trei medalii pentru România la Europenele de canotaj. România a luat medalia de aur la proba de 2000 de metri rame, feminin. La proba de dublu vâsle, România a luat bronzul. La masculin, România a câştigat o medalie de argint, în proba de patru rame fără cârmaci.

Echipajul României de dublu rame, format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Varese, informează site-ul oficial al competiţiei.
   
Lupaşcu şi Albu au fost cronometrate cu timpul de şapte minute, 14 secunde şi 49 de sutimi. Pe locurile următoare s-au clasat Marea Britanie (7:18.65) şi Croaţia (7:18.91).
   
Echipajul României de dublu vâsle, format din Maria Diana Bursuc şi Adelina Cojocariu, a obţinut medalia de bronz, fiind cronometrate cu timpul de şapte minute, trei secunde şi 67 de sutimi. Primele două poziţii au fost ocupate de Belarus (6:58.94) şi Italia (7:02.20).

Echipajul masculin al României de 4 rame fără cârmaci, format din Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Pârghie şi Florin Curuea, a cucerit, duminică, medalia de argint la Campionatele Europene de la Varese, informează site-ul oficial al competiţiei.
   
Sportivii români au fost cronometraţi cu timpul de cinci minute, 57 de secunde şi 37 de sutimi.
   
Prima poziţie a fost ocupată de Grecia (5:56.03), în timp ce pe locul trei s-a clasat Serbia (5:58.72).

Echipajul feminin al României de 4 vâsle, format din Ionela Zaharia, Ioana Crăciun, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a cucerit, duminică, medalia de bronz la Campionatele Europene de la Varese, informează site-ul oficial al competiţiei.
   
Sportivele din România au fost cronometrate cu timpul de şase minute, 28 de secunde şi 98 de sutimi.
   
Proba a fost câştigată de Ucraina (6:26.44), pe locul secund clasându-se Polonia (6:28.42).

×
Subiecte în articol: canotaj aur argint bronz
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close