Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Turneul celor Şase Naţiuni: Anglia, singura echipă cu punctaj maxim după două etape

Turneul celor Şase Naţiuni: Anglia, singura echipă cu punctaj maxim după două etape

Turneul celor Şase Naţiuni: Anglia, singura echipă cu punctaj maxim după două etape
de M.T.    |    11 Feb 2013   •   12:37

Anglia este singura echipă care a reuşit să câştige ambele meciuri pe care le-a disputat în actuala ediţie a Turneului celor Şase Naţiuni, graţie succesului obţinut duminică cu Irlanda, la Dublin, scor 12-6.

Toate punctele realizate în partida de pe Aviva Stadium au venit în urma unor lovituri de pedeapsă. Owen Farrell a fost omul decisiv pentru englezi, în timp ce pentru gazde a punctat Ronan O'Gara.

Meciul de la Dublin a înregistrat un record negativ de puncte de când Turnul celor Cinci Naţiuni a devenit al celor Şase Naţiuni în 2000.

În acelaşi timp, Anglia a pus capăt unui deceniu în care nu reuşise să câştige în faţa Irlandei în deplasare şi astfel continuă să spere la câştigarea competiţiei şi realizarea Marelui Şlem.

Tot în etapa a doua, vicecampioana mondială Franţa a pierdut pe teren propriu în faţa Ţării Galilor, scor 6-16, şi, pentru prima oară în 31 de ani, începe tradiţionala competiţie anuală cu două înfrângeri.

Mai mult decât atât, pentru francezi urmează meciul din deplasare cu Anglia, "Cocoşii" nereuşind să câştige pe Twickenham din 2005, anul în care au şi pierdut ultima oară acasă cu Ţara Galilor.

În cel de-al treilea meci, Scoţia a trecut cu 34-10 de Italia, pe Murrayfield, cea mai mare victorie obţinută în Turneul celor Şase Naţiuni şi primul succes în această competiţie după aproape doi ani.


×
Subiecte în articol: Anglia Franta tara galilor Irlanda Scotia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close