Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Un hocheist poate merge la puşcărie după ce aproape şi-a omorât adversarul (VIDEO)

Un hocheist poate merge la puşcărie după ce aproape şi-a omorât adversarul (VIDEO)

Un hocheist poate merge la puşcărie după ce aproape şi-a omorât adversarul (VIDEO)
Sursa foto: Patrice Cormier
13 Mai 2010   •   13:02

Tânărul jucător de hochei Patrice Cormier ar putea să petreacă un an şi jumătate după gratii pentru un eveniment întâmplat în luna ianuarie. Canadianul de 19 ani l-a lovit violent cu cotul pe un adversar de la Quebec Remparts, Mikael Tam. Acesta a căzut fără cunoştinţă pe gheaţă şi a fost transportat de urgenţă la spital, scăpând cu viaţă printr-un mare noroc. Cormier ar putea chiar ajunge la puşcărie pentru acest fault, autorităţile canadiene trimiţând de curând cazul în instanţă.
Cormier este un jucător de perspectivă şi a fost chiar căpitan al echipei de tineret a Canadei până la infamul incident din ianuarie. Rouyn-Noranda Huskies, echipa lui Cormier, întâlnea pe Quebec Remparts, iar jucătorul tocmai intrase pe gheaţă când a fugit glonţ la Tam şi i-a aplicat un cot în plină figură. Acesta a căzut lat, şi-a pierdut respiraţia şi a început să aibă convulsii. Colegii l-au scos de urgenţă de pe gheaţă, iar în cele din urmă Tam a fost salvat. Suferise o fractură de mandibulă şi alte leziuni la cap şi avea mare noroc că nu îşi pierduse viaţa.
Acum, Cormier este pus oficial sub acuzare pentru atac şi vătămare corporală şi ar putea foarte bine să îşi piardă libertatea.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hochei puscarie Canada
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close