Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Un român a câştigat 1,35 milioane de dolari la un turneu de poker din Caraibe

Un român a câştigat 1,35 milioane de dolari la un turneu de poker din Caraibe

Un român a câştigat 1,35 milioane de dolari la un turneu de poker din Caraibe
Sursa foto: Foto: ro.pokernews.com
17 Ian 2011   •   16:37

Un om de afaceri din Capitală s-a clasat, duminică, al treilea în cadrul turneului Poker Stars Caraibbean Adventure, relatează Libertatea.ro. El a fost recompensat cu 1.350.000 de dolari. Pentru a participa la turneu bucureşteanul a achitat o taxă de 33 de dolari.

Ionel Anton, în vârstă de 43 de ani, participă la turnee de poker în România de peste zece ani, reuşind să câştige în această perioadă aproximativ 20.000 de dolari. De curând el s-a înscris la turneul de calificare pentru Poker Stars Caraibbean Adventure. A reuşit să treacă de toate rundele de calificare şi a ajuns în cele din urmă în Caraibe, la Main Event, unde a ajuns până la masa finală.

“Românul Ionel Anton a fost imaginea răbdării. A ajuns aici în urma unui satelit Poker Stars de 33 de dolari şi a vrut să fie sigur că investiţia va fi una profitabilă. Răbdarea i-a fost răsplătită cu un loc 3 şi 1,35 milioane de dolari”, se arată pe site-ul oficial al competiţiei, citat de Libertatea.ro.

Până acum niciun român nu a ajuns aşa de departe la un turneu de poker, cu excepţia emigranţilor Daniel Negeranu şi Cornel Cimpan.

×
Subiecte în articol: roman caraibe
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close