Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Un suporter al echipei de volei Explorări Baia Mare, strâns de gât de un poliţist comunitar

Un suporter al echipei de volei Explorări Baia Mare, strâns de gât de un poliţist comunitar

Un suporter al echipei de volei Explorări Baia Mare, strâns de gât de un poliţist comunitar
24 Mar 2011   •   14:33

Un suporter al echipei de volei Explorări Baia Mare a leşinat după ce a fost strâns de gât de poliţiştii comunitari. La finalul meciului, membrii galeriei au inceput să-i înjure pe jucători, moment în care poliţiştii comunitari au încercat să îl evacueze pe liderul suporterilor băimăreni, Simi Marcovici, pentru a calma spiritele.

Potrivit martorilor, acesta s-a opus şi poliţiştii comunitari au recurs la forţă, strângâdu-l de gât. Bărbatului i s-a facut rău şi a căzut la pământ, dar poliţiştii l-au târât mai departe pe podea, până când şi-au dat seama că acesta nu se mai putea ţine pe picioare. Băimăreanul şi-a revenit abia după ce jucătorii din teren l-au stropit cu apă.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, fanul agresat a oferit propria variantă asupra incidentului. „N-am leşinat, am jucat teatru. Trebuia să mă prefac ameţit, ca să-l fac pe poliţistul comunitar să-mi dea drumul. Omul duhnea a băutură. Totul a început când galeria adversă ne-a arătat fundul, iar noi le-am arătat obrazul. În acel moment, poliţistul a venit la mine şi m-a luat direct de gât. Vreau să mulţumesc jandarmilor că i-au atras atenţia respectivului că şi-a depăsit atribuţiile”, a povestit Simi Marcovici.

Săptămâna viitoare voi depune plângere împotriva acelui aşa-zis poliţist comunitar”, a mai spus suporterul.

 

 

×
Subiecte în articol: suporter
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close