Uniune naţională la meciul lui Bute: Boc, Ponta şi Crin vor fi prezenţi la gala din 9 iulie

de Antena3.ro    |    22 Iun 2011   •   14:54
Uniune naţională la meciul lui Bute: Boc, Ponta şi Crin vor fi prezenţi la gala din 9 iulie Foto: Intact Images

Liderii celor mai importante partide politice, Emil Boc (PDL), Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL), au anunţat că vor fi prezenţi la meciul din 9 iulie în care Lucian Bute şi apără centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie în faţa francezului Jean-Paul Mendy.

La gala „Campion pentru România” de la Romexpo este posibil ca în public să se afle şi preşedintele Traian Băsescu, un mare fan al pugilistului gălăţean, în timp ce prezenţa Elenei Udrea sau a ministrului Apărării, Gabriel Oprea, este certă.

Bute va fi urmărit pe viu şi de personalităţi din lumea sportului precum Ion Ţiriac, Ilie Balaci, Victor Piţurcă, Gheorghe Hagi, George Copos, Marius Stan, Mihai Stoica, iar preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, i-a invitat pe americanul Evander Holyfield şi pe britanicul Lennox Lewis, ambii foşti campioni mondiali la categoria grea.

Luciat Bute va sosi în ţară pentru meciul cu Jean-Paul Mendy pe 24 iunie şi va susţine o conferinţă de presă chiar pe aeroportul Otopeni.

Parteneri
x close