Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Usain Bolt a trecut peste eşecul de la Mondiale: Jamaicanul a câştigat proba de 100 de metri la Zagreb

Usain Bolt a trecut peste eşecul de la Mondiale: Jamaicanul a câştigat proba de 100 de metri la Zagreb

Usain Bolt a trecut peste eşecul de la Mondiale: Jamaicanul a câştigat proba de 100 de metri la Zagreb
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    14 Sep 2011   •   09:37

Usain Bolt a trecut peste eşecul de la Campionatele Mondiale de Atletism de la Daegu, acolo unde a fost descalificat în finala probei de 100 de metri pentru start furat.

 
Jamaicanul a reuşit să se impună în cea mai rapidă cursă din atletism în cadrul IAAF World Challenge, concurs desfăşurat la Zagreb, cu un timp de 9,85 secunde, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă reuşită de recordmanul mondial în 2011 şi a cincea a sezonului.
 
Bolt a fost urmat de Kim Collins (St. Kitts&Nevis), medaliatul cu bronz al probei la Daegu, şi de Richard Thompson (Trinidad-Tobago).
 
Cred că aş fi putut obţine un timp mai bun, dar am avut un start cu adevărat slab şi mi-am pierdut oarecum din concentrare. Păcat, m-aş fi descurcat mai bine dacă aş fi fost mai atent la start, mai ales că am avut parte de condiţii meteo favorabile”, a declarat Bolt.
 
Cel mai bun rezultat al sezonului la 100 de metri îi aparţine în continuare jamaicanului Asafa Powell, care, în iunie, la Lausanne, a alergat distanţa în 9,78 secunde.

 

×
Subiecte în articol: Usain Bolt zagreb
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close