Antena 3 Sport Alte sporturi Usain Bolt, anunţul anului pe Facebook: Am decis să nu mai concurez în 2015!

Usain Bolt, anunţul anului pe Facebook: Am decis să nu mai concurez în 2015!

07 Sep 2015   •   17:55
Usain Bolt, anunţul anului pe Facebook: Am decis să nu mai concurez în 2015!
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
Atletul jamaican Usain Bolt a anunţat, luni, că a decis să nu mai concureze în acest an, el urmând astfel să lipsească de la reuniunea de la Bruxelles, programată vineri, în cadrul circuitului Diamond League.

"După emoţiile ultimelor săptămâni la Campionatele Mondiale de la Beijing, am decis să nu mai concurez în 2015. Mă gândesc deja la anul următor şi la Jocurile Olimpice de la Rio, unde voi încerca să îmi apăr titlurile la 100 m, 200 m şi 4x100 m. Mă voi bucura acum de o mică pauză de la antrenamente pentru a-mi încărca bateriile, iar luna viitoare îmi voi relua pregătirea. Am concurat la Bruxelles de multe ori şi este una dintre cele mai bune reuniuni din circuit. Pista este rapidă şi întotdeauna tribunele sunt pline. Eram nerăbdător să alerg acolo în acest an, dar mă bucur că închei sezonul fără accidentări şi pregătit pentru 2016", a notat Bolt pe pagina sa de Facebook.

Potrivit nbcsports.com, Usain Bolt nu a mai fost învins într-o cursă individuală din data de 6 iunie 2013, ceea ce înseamnă că perioada de invincibilitate va fi de peste 950 de zile la următorul său concurs, în 2016.
 
 
After the excitement of the past few weeks at the World T&F Championships in Beijing I have decided not to race again in...

Posted by Usain Bolt on 7 Septembrie 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close