Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Usain Bolt, tentat să se facă fotbalist profesionist! Dar nu înainte de a deveni legendă în atletism

Usain Bolt, tentat să se facă fotbalist profesionist! Dar nu înainte de a deveni legendă în atletism

Usain Bolt, tentat să se facă fotbalist profesionist! Dar nu înainte de a deveni legendă în atletism
Sursa foto: usain bolt
29 Sep 2009   •   12:44

Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, este un mare fan atât al fotbalului american, cât şi al celui european. Jamaicanul care a făcut furori la JO de la Beijing şi la Campionatele Mondiale din Berlin este, chiar, interesat să joace fotbal, lucru pe care a promis că îl va lua în considerare. Fotbalul american i se pare chiar mai interesant, dar acest sport i se pare atletului prea dur pentru a-l putea practica.
"Nu îmi doresc să joc în NFL (Liga de fotbal american). Poziţia mea preferată este de "running back" (fundaş), dar mi se spune că sunt prea mare pentru acest post şi ar trebui să joc ca "wide receiver" (primitor). Totuşi, aceştia sunt placaţi prea des şi nu îmi convine acest lucru", a declarat sportivul de 23 de ani, potrivit Mediafax.
Speriat de contactele dure care sunt foarte frecvente în fotbalul american, Bolt ar putea să se orienteze către un sport în care contactul cu adversarii este mai puţin periculos. Greu de crezut în acest moment că va lua vreodată această decizie, dar Bolt se vede fotbalist.
"Îi voi acorda mai multă consideraţie, asta aş putea face", a declarat Bolt.
Toată atenţia jamaicanului este, însă, canalizată în acest moment spre atletism, în care vrea să devină o legentă. Scopul declarat al lui Bolt este nici mai mult nici mai puţin decât a deveni o legendă, iar pentru asta consideră că trebuie să îşi apere cu succes titlurile.
"Nu mă consider încă o legendă. Voi deveni doar atunci când voi reuşi să-mi apăr cu succes titlurile obţinute", a încheiat atletul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close