Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Vanda Hădărean, de la gimnastă de succes, la fenomen mondial în fitness

Vanda Hădărean, de la gimnastă de succes, la fenomen mondial în fitness

Vanda Hădărean, de la gimnastă de succes, la fenomen mondial în fitness
de N.B.    |    16 Feb 2013   •   21:47

Ca gimmnastă, are în palmares medalii la cele mai importante competiţii mondiale. Inclusiv la Jocurile Olimpice. Dar pentru Vanda Hădărean povestea de succes nu s-a încheiat odată cu momentul Barcelona 1992. Acum este printre cele mai titrate practicante de fitness din Canada. Şi un instructor foarte bine cotat. Corespondenţii Observator au vizitat-o pe Vanda la sala de fitness pe care şi-a deschis-o la Ottawa.

De la anul ei de glorie, 1992, când devenea medaliată la Europene şi la Olimpiada de la Barcelona, (tatuaj ceafa) Vanda Hădărean a ştiut să îşi transforme succesul sportiv în succes în afaceri. A lăsat mult în urmă anii de antrenorat sau apariţia în Playboy. În Canada, ţara de adopţie din 2000, s-a reprofilat.

Vanda povesteşte că a fost convinsă de o prietenă de a ei să se apuce de fitness. Au urmat performanţe pe care nicio practicantă de fitness din Canada nu le mai obţinuse vreodată.

Vanda a devenit singura sportivă din această ţară care a câşigat de patru ori concursul Miss Fitness World. Tot de patru ori a câştigat şi Miss Fitness Canada.

După ce s-a retras din competiţii, Vanda şi-a deschis propria sală de fitness, la Ottawa.

Singurul lucru care îi lipseşte, deocamdată, de pe lista realizărilor ar fi o familie. Deşi e bişnuită să îşi forţeze mereu limitele, Vanda crede că viaţa personală face excepţie. Aici nu e cazul să grăbească lucrurile.

Nu a întâlnit încă bărbatul ideal, dar ştie de ce calităţi are nevoie cineva care vrea să o cucerească. Cel mai important este să ştie să se comporte cu o femeie şi să ştie să o facă să vorbească despre ea.


×
Subiecte în articol: Canada gimnasta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close