Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Volei feminin. CSU Galaţi, la prima victorie în Liga Campionilor

Volei feminin. CSU Galaţi, la prima victorie în Liga Campionilor

Volei feminin. CSU Galaţi, la prima victorie în Liga Campionilor
Sursa foto: csu galati
01 Dec 2009   •   23:48

Debut perfect în Liga Campionilor pentru campioana româniei, CSU Galaţi. Voleibalistele române au învins cu 3-1, la Buzău, echipa poloneză Fakro Muszynianka Muszina, în prima etapă a grupei D. Victoria este cu atât mai apreciabilă cu cât adversarele au câştigat primul set, iar româncele au trebuit să revină la conducere.
Primul set al partidei de la Buzău a fost unul ratat pentru gălăţence, iar adversarele din Polonia l-au câştigat cu 25-20, după ce au condus la diferenţe mari de scor. Al doilea act a fost mult mai echilibrat, iar elevele lui Zoran Terzici s-au impus cu 25-19. Setul al treilea putea fi câştigat de poloneze, care au condus aproape tot timpul, dar jucătoarele noastre au revenit la timp şi au dus scorul la 2-1. Setul decisiv a fost, de asemenea, adjudecat de românce, care s-au impus la o diferenţă destul de mare.
"Am început promiţător acest sezon de Liga Campionilor. Sperăm să jucăm şi mai bine şi să ne calificăm, pentru că în acest sezon chiar avem şanse să trecem mai departe. Nu ne-am dezminţit şi astăzi, pentru că de obicei începem meciurile mai timoraţi. Într-adevăr traversăm o perioadã cu mari probleme financiare, dar facem tot posibilul să nu ne lăsăm afectate, pentru că ştim că toate aceste probleme se vor rezolva", a declarat jucătoarea Daiana Mureşan, pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close