Antena 3 Sport Casa campionului Paolo Rossi, spartă în timpul înmormântării acestuia

Casa campionului Paolo Rossi, spartă în timpul înmormântării acestuia

de Andreea Cigolea    |    13 Dec 2020   •   10:45
Casa campionului Paolo Rossi, spartă în timpul înmormântării acestuia

Casa fotbalistului Paolo Rossi a fost spartă în timpul înmormântării acestuia. Hoții au căutat bani, bijuterii și trofee și au plecat cu câteva sute de euro și un ceas.

În timpul înmormântării lui Paolo Rossi, când întreaga Italia își lua rămas bun de la campionul mondial, erou al Cupei Mondiale din Spania, mai mulți infractori au intrat în vila familiei situată în Poggio Cennina, un deal cu vedere la Val d'Ambra, forțând o fereastră și a început să caute prada.

Voiau aur și bani și mai presus de toate trofeele lui Rossi, scrie Corriere della Sera. Au scotocit peste tot, provocând chiar pagube. Nu au cruțat nici dormitorul fiicelor lui Pablito: Maria Vittoria are 11 ani, Sofia Elena 8.

Și în cele din urmă au fugit cu câteva sute de euro și un ceas de aur, dispărând prin Arezzo. Un colaborator al familiei a găsit fereastra forțată și larg deschisă și a sunat imediat la carabinierii din Arezzo.

Paolo Rossi suferea de o boală incurabilă

Fostul mare atacant italian Paolo Rossi, care a condus naționala Italiei la câștigarea Campionatului Mondial din 1982 înscriind șase goluri, a murit la vârsta de 64 de ani.

Vestea tristă a venit din partea soției sale, Federica Cappelletti, care a afișat pe Instagram mesajul „Pentru totdeauna”, alături de o fotografie a ei cu soțul ei.Şi directorul adjunct al RaiSport, Enrico Varriale, a anunțat dispariția lui 'Pablito': „O veste foarte tristă, ne-a lăsat un om de neuitat, care ne-a făcut să ne îndrăgostim cu toții în acea vară a lui 82”.

Paolo Rossi, născut în 23 septembrie 1956, la Prato, a fost unul din marii fotbalişti ai Italiei, deţinând Balonul de Aur. În 1982 a condus reprezentativa ţării sale  către câștigarea Campionatului Mondial înscriind șase goluri.

×
Subiecte în articol: Paolo Rossi casa

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close