Antena 3 CNN Sport Ce a făcut Simona Halep în prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost ușoară

Ce a făcut Simona Halep în prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost ușoară

După ce a decis să nu participe la turneul de la Palermo din cauza coronavirusului, Simona Halep și-a făcut curaj pentru cel de la Praga, unde este favorita numărul 1 și principala vedetă a competiției. Sportiva din România a anunțat că va participa atât la simplu, cât și la dublu.

Ce a făcut Simona Halep în prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost ușoară
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Facebook
10 Aug 2020   •   22:47

Luni era programat meciul de dublu, unde face pereche cu Barbara Strycova, favorita gazdelor. Revenirea pe terenul de tenis nu a fost deloc ușoară, iar vremea a complicat și mai mult lucrurile. Din cauza ploii absolut toate meciurile au fost amânate, astfel că Simona a fost obligată să aștepte în van ora de start.

Marți va debuta la simplu, după o absență de șase luni de pe terenul de tenis și toți fanii așteaptă cu entuziasm meciul ei. Despre cel de dublu, organizatorii nu au anunțat încă nimic.

”Vorbeam de ceva timp, chiar i-am spus că e grozav că va reveni în circuit la Praga. Sunt fericită că va fi aici. Am întrebat-o dacă vrea să jucăm dublu, mi-a spus 'da, chiar voiam să te întreb același lucru, dar mi-ai luat-o înainte'.

Mereu mi-am dorit să joc alături de ea. Este o mare campionă. E un privilegiu pentru mine că pot juca cu ea aici, la Praga”, spunea Barbora Strycova, pentru WTA Insider înainte de începerea turneului.

Când va juca Simona Halep la simplu la Praga

În prima rundă a probei de dublu de la Praga, Simona Halep și Barbora Strycova trebuiau să joace împotriva perechii formate din Veronika Kudermetova (28 WTA dublu) și Anastasia Pavlyuchenkova (114 WTA dublu).

Dacă la dublu misiunea părea complicată, la simplu lucrurile ar trebuie să curgă lin, chiar dacă Polona Hercog (45 WTA) este o jucătoare incomodă. Dar Simona Halep a mai câștigat împotriva ei. Meciul se va juca marți după ora 14:30, deși este posibil să apară modificări din cauza vremii.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu praga
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close