Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială AC Milan vrea să-l "sufle" pe Marcello Lippi naţionalei Italiei

AC Milan vrea să-l "sufle" pe Marcello Lippi naţionalei Italiei

AC Milan vrea să-l "sufle" pe Marcello Lippi naţionalei Italiei
Sursa foto: marcello lippi
18 Feb 2010   •   19:44

Silvio Berlosconi a găsit înlocuitorul perfect pentru actualul tehnician al echipei, Leonardo. Ţinta premierului italian nu este deloc una modestă, el vrând să-l aducă pe San Siro chiar pe selecţionerul "Squadrei Azzurra". Marcello Lippi ar putea fi tentat să lase cârma naţionalei pentru a antrena AC Milan, dar nu va face acest lucru înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud.
Zvonurile sunt din ce în ce mai dese cu privire la soarta lui Marcello Lippi la cârma echipei naţionale a Italiei. Antrenorul care a mai pregătit, în trecut, Juventus şi Inter Milano, este tentat de oferta primită de la Berlusconi, potrivit goal.com Venirea lui Lippi la AC Milan este cu atât mai plauzibilă cu cât soarta lui Leonardo pare pecetluită. Patronul Berlusconi i-a stabilit brazilianului un obiectiv extrem de greu, să câştige Liga Campionilor. Cum Milan a fost învinsă de Manchester United cu 2-3 chiar acasă în prima manşă a optimilor de finală, locul lui Leonardo pare să se clatine din ce în ce mai mult.
Plecarea lui Marcello Lippi de la cârma Italiei după încheierea Cupei Mondiale nu mai este considerată de mult timp o surpriză de presa din Italia. Totuşi, Federaţia Italiană de Fotbal insistă că prestaţia echipei este singurul lucru care ar putea determina plecarea lui Lippi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan nationala italiei CM2010
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close