Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Accidentare serioasă pentru Radamel Falcao. Columbianul, în pericol să rateze Cupa Mondială

Accidentare serioasă pentru Radamel Falcao. Columbianul, în pericol să rateze Cupa Mondială

Accidentare serioasă pentru Radamel Falcao. Columbianul, în pericol să rateze Cupa Mondială
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Ian 2014   •   10:31

Columbianul Radamel Falcao s-a accidentat la genunchi într-un meci din Cupa Franţei şi este în pericol să rateze Cupa Mondială din Brazilia.

Fostul atacant de la FC Porto şi Atletico Madrid a marcat pentru Monaco în victoria cu 3-0 din meciul Chasselay Monts d'or Azergues, în 16-imile de finală ale Cupei Franţei, dar a părăsit terenul pe targă, în urma unui tackling al fundaşului Soner Ertek.

„Jucătorul a fost lovit la genunchiul stâng. Aşteptăm testele care vor fi efectuate zilele următoare pentru a clarifica natura exactă a accidentării”, se arată într-un comunicat oficial al clubului din Principat.

Radamel Falcao a fost unul dintre cele mai mediatizate transferuri ale verii trecute, după ce AS Monaco l-a cumpărat de la Atletico Madrid.

În 17 jocuri disputate în acest sezon, columbianul a marcat 9 goluri.

Dacă se va confirma că accidentarea este una serioasă, Falcao este în pericol să rateze Cupa Mondială, acolo unde naţionala Columbiei face parte din grupa C, alături de Grecia, Coasta de Fildeş şi Japonia.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close