Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Alan Shearer: Ar fi un dezastru să se accidenteze Rooney. E vital să fie la Cupa Mondială

Alan Shearer: Ar fi un dezastru să se accidenteze Rooney. E vital să fie la Cupa Mondială

Alan Shearer: Ar fi un dezastru să se accidenteze Rooney. E vital să fie la Cupa Mondială
Sursa foto: alan shearer
23 Feb 2010   •   12:26

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei, Alan Shearer, este convins că şansele echipei de a câştiga Cupa Mondială din Africa de Sud ţin de Wayne Roonely. Shearer îl vede pe atacantul lui Manchester United drept fundamental în jocul naţionalei Angliei şi speră că ghinionul nu îl va face să se accidenteze până în vară.
"Wayne Rooney este pentru Anglia ceea ce este pentru Manchester United. Este un jucător extraordinar. Dacă s-ar accidenta până la Cupa Mondială ar fi un dezastru. În mod sigur le-ar lua toate şansele la trofeu", a precizat fostul atacant emblematic al lui Newcastle, pentru Eurosport.
Rooney este un jucător esenţia pentru Manchester United în acest sezon. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, vârful englez s-a simţit responsabil să umple golul lăsat şi a reuşit din plin. A înscris 26 de goluri pentru United în toate competiţiile şi se anunţă drept o figură proeminentă a viitorului Mondial.
"Mereu s-a ştiut că Wayne pune multă pasiune în joc şi are multe calităţi, dar acum înscris foarte des goluri, e constant. Culege roadele pentru felul că şi-a canalizat energia în direcţia potrivită. Cel mai bun lucru care putea să i se întâmple lui Rooney era să plece Ronaldo de la United. Aşa a putut să progreseze enorm", a conchis fostul internaţional englez.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close