Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Amauri a primit cetăţenie italiană şi speră să facă parte din lotul lui Lippi la CM 2010

Amauri a primit cetăţenie italiană şi speră să facă parte din lotul lui Lippi la CM 2010

Amauri a primit cetăţenie italiană şi speră să facă parte din lotul lui Lippi la CM 2010
12 Apr 2010   •   17:35

Atacantul lui Juventus, Amauri, poate juca pentru naţionala de fotbal a Italiei după ce a primit cetăţenia, informează Sky Sport Italia. Acum rămâne însă de văzut dacă Marcello Lippi va apela la serviciile atacantului şi dacă îl va lua în Africa de Sud, peste mai puţind e două luni.

Amauri a depus jurământul conform constituţiei italiene, la Torino, şi este oficial cetăţean italian, alături de soţia lui Cynthia, care a primit de asemenea paşaportul italian anul trecut.

Jucătorul lui Juventus s-a declarat încântat de noul statut, dar a fost precaut în privinţa şanselor de a juca pentru Italia. "Sunt foarte fericit pentru că este finalul unei călătorii care a început mai bine de un an în urmă. Mereu am dorit să trăiesc această zi. Cealaltă emoţie este cu privire la echipa naţională, dar Lippi se va gândi la acest aspect. Eu trebuie să mă concentrez pentru Juventus, iar Lippi va face selecţia lui. Sunt bucuros pentru noul paşaport", a spus Amauri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close