Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Anelka a fost exclus din lotul Franţei, după ce l-a numit pe Domenech "fiu de curvă"

Anelka a fost exclus din lotul Franţei, după ce l-a numit pe Domenech "fiu de curvă"

Anelka a fost exclus din lotul Franţei, după ce l-a numit pe Domenech "fiu de curvă"
19 Iun 2010   •   18:27

Considerat mult timp copilul teribil al fotbalului francez, atacantul Nicolas Anelka, aflat la primul turneu mondial din carieră, a fost trimis acasă cu cel puţin un meci înainte de restul coechipierilor lui.

Cotidianul francez L'Equipe a dezvăluit sâmbătă că Anelka a avut un schimb de replici nu tocmai plăcut cu selecţionerul Franţei, la pauza meciului pierdut cu Mexic, scor 0-2. Domenech i-a dat unele indicaţii tactice lui Anelka şi i-a spus să nu mai coordoneze echipa, ci să stea în atac, ameninţându-l cu schimbarea. Înaintaşul francez a apelat imediat la insulte. "Trage-ţi-o în c*r, fiu de c**vă ce eşti". Domenech i-a răspuns scurt "ok, ieşi" şi l-a înlocuit cu Gignac.

Franţa, campioană mondială în 1998 şi vicecampioană în 2006, a pierdut în cele din urmă meciul şi se află, din nou, în pragul unei eliminări ruşinoase din faza grupelor la Cupa Mondială, după ce a acumulat doar un punct în primele două etape.

Sâmbătă, la antrenamentul oficial programat la ora 15:00, Nicolas Anelka a fost absent, iar acesta a fost primul semn clar că atacantul a fost exclus din lotul echipei. Confirmarea a venit din partea vicepreşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, care a declarat pentru postul de radio RTL că Anelka nu va mai juca pentru Franţa la acest turneu mondial.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close