Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Anglia - Algeria 0-0. Capello nu găseşte formula câştigătoare şi Anglia depinde de ultimul meci

Anglia - Algeria 0-0. Capello nu găseşte formula câştigătoare şi Anglia depinde de ultimul meci

Anglia - Algeria 0-0. Capello nu găseşte formula câştigătoare şi Anglia depinde de ultimul meci
18 Iun 2010   •   23:35

Chiar de ziua lui Fabio Capello, Anglia a înregistrat vineri un nou semieşec în Grupa C de la Cupa Mondială. De această dată problemele nu au mai venit din poartă, unde David James a şomat 90 de minute, ci din compartimentul ofensiv.
Cu Rooney ieşit din ritm şi cu mijocaşi incapabili să îi ofere mingi utile, Anglia trebuie să se mulţumească cu doar două puncte după tot atâtea partide. Un pas greşit cu Slovenia, în ultimul meci, va trimite Anglia acasă încă din faza grupelor.
Doar o greşeală îşi permiteau englezii în Grupa C, iar această fusese deja făcută în primul meci, la 1-1 cu Statele Unite. Susţinută din tribune de numeroşi englezi, printre care şi prinţii Harry şi William, echipa Angliei a surprins şi a arătat chiar mai slab decât în meciul precedent. Fabio Capello, care şi-a aniversat vineri 64 de ani, a făcut schimbări substanţiale faţă de meciul cu Statele Unite şi i-a trimis în teren pe portarul David James şi pe jucătorii de câmp Carragher şi Barry.
Chiar şi aşa, ofensiva Angliei a fost practic nulă în prima repriză, Rooney a părut extrem de obosit, iar mijlocaşii neinspiraţi, în timp de adversarii algerieni s-au mulţumit să apere scorul de 0-0 până la pauză. Frank Lampard a ratat în minutul 32 cea mai mare ocazie a insularilor, trimiţând puternic pe joc. Portarul M'bohli nu a avut, însă, probleme.
Lipsa de idei a englezilor s-a văzut şi după pauză. Naţionala ?Albionului? ar fi putut chiar să primească gol la o fază la care Terry a trimit neglijent mingea în spate, James fiind nevoit să intervină providenţial pentru a salva. La poarta cealaltă, Gerrard nu a putut să-l găsească pe Rooney într-o situaţie foarte periculoasă. Capello l-a schimbat pe Heskey cu golgeterul lui Tottenham, Defoe, iar Anglia a părut mai activă în atac. Cu toate acestea, acţiunile nu au avut consistenţă. Finalul partidei nu a adus nici un pericol la poarta algeriană, iar ultimul fluier i-a făcut pe jucătorii englezi să arunce priviri deznădăjduite unii spre ceilalţi.
Clasamentul Grupei C:
1. Slovenia - 4 puncte (golaveraj 3-2)
2. Statele Unite - 2 puncte (3-3)
3. Anglia - 2 puncte (1-1)
4. Algeria - 1 punct (0-1)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Angliei CM2010 Fabio Capello
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close