Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Antrenorii au viaţă scurtă pe banca Arabiei Saudite: Jose Peseiro ar putea fi dat afară

Antrenorii au viaţă scurtă pe banca Arabiei Saudite: Jose Peseiro ar putea fi dat afară

Antrenorii au viaţă scurtă pe banca Arabiei Saudite: Jose Peseiro ar putea fi dat afară
08 Mar 2010   •   16:57


Selecţionerul Arabiei Saudite, Jose Peseiro, ar putea plăti cu postul său ratarea calificării la Cupa Mondială din Africa de Sud. Conform Goal.com, care citează surse din Federaţia de Fotbal a Arabiei Saudite, Peseiro va fi concediat în curând, iar forul local caută deja un succesor cu nume în vederea Cupei Asiei din 2011.

Peseiro, fost secund la Real Madrid şi antrenor principal la Rapid Bucureşti, a preluat Arabia Saudită după ce Nassar Al Johar a renunţat în februarie 2009, ca urmare a unor rezultate slabe în preliminariile pentru CM 2010.

Jose Peseiro a avut succes iniţial, întorcând meciul cu Iran, de la Teheran, pentru o victorie, scor 2-1, dar revenirea a fost de scurtă durată. Portughezul i-a condus pe "vulturii verzi" pe locul trei într-o grupă preliminară de cinci echipe, în urma Coreei de Sud şi Coreei de Nord. A urmat un baraj cu Bahrain, în septembrie, pierdut însă la regula golurilor înscrise în deplasare. Arabia Saudită va rata astfel Cupaa Mondială pentru prima oară din 1990.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arabia Saudita
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close