Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Antrenorul Ghanei, surprins că Germania a avut dificultăţi în meciul contra "Stelelor Negre"

Antrenorul Ghanei, surprins că Germania a avut dificultăţi în meciul contra "Stelelor Negre"

Antrenorul Ghanei, surprins că Germania a avut dificultăţi în meciul contra "Stelelor Negre"
24 Iun 2010   •   09:38

Sârbul Milovan Rajevac, antrenorul echipei naţionale a Ghanei, este pe deplin mulţumit că echipa sa este singura din Africa rămasă în competiţie. Înfrângerea de miercuri, 0-1 cu Germania, nu a contat datorită golaverajului mai slab al Australiei, iar Rajevac îşi face planurile pentru optimile de finală. Sârbul se aşteaptă ca Ghana să aibă, acum, parte de susţinerea întregului continent african.
"A fost un meci dificil, ne-am pregătit pentru el, deoarece Germania trebuia să se impună. Cred că am reuşit un meci bun în ciuda înfrângerii şi ne-am creat ocazii. Germania a trebuit să se bată pentru a câştiga. Este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Ne-a surprins puţin că a avut atâtea dificultăţi cu noi", a declarat antrenorul ghanezilor, Rajevac, potrivit Mediafax.
Echhipa naţională a Ghanei va întâlni în optimile de finală Statele Unite ale Americii, sâmbătă, 26 mai, pe stadionul din Rustenburg.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close