Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Arbitrul care a negat victoria SUA în faţa Sloveniei ar putea fi exclus de la CM 2010

Arbitrul care a negat victoria SUA în faţa Sloveniei ar putea fi exclus de la CM 2010

Arbitrul care a negat victoria SUA în faţa Sloveniei ar putea fi exclus de la CM 2010
20 Iun 2010   •   19:40

Koman Coulibaly, din Mali, "cavalerul fluierului" care a anulat golul SUA din meciul cu Slovenia, la scorul de 2-2, va fi judecat de FIFA şi riscă o excludere de la Mondiale, au anunţat surse ale Federaţiei internaţionale de fotbal, citate de Agerpres.

Coubaly a anulat reuşita lui Maurice Edu din minutul 86 al meciului, un gol care ar fi adus victoria SUA cu 3-2 în faţa Sloveniei, pe Ellis Park din Johannesburg. Explicaţia dată de Coulibaly a fost că mijlocaşul american Michael Bradley a împiedicat un fundaş sloven, dar reluările video nu demonstrează nicio infracţiune a americanului.

Comisia de arbitri a FIFA va revedea imaginile şi va evalua prestaţia lui Coulibaly, după ce mai mulţi jucători ai SUA s-au plâns de modul în care a condus meciul acest arbitru. Fiecare meci de la Cupa Mondială este văzută în direct de un observator, care monitorizează prestaţia arbitrului. Faptul că analiza arbitrajului lui Coulibaly este făcută atât de rapid demonstrează faptul că forul mondial vrea să pună capăt scandalului, iar decizia ar putea fi nedelegarea arbitrului din Mali până la sfârşitul turneului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close