Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Australia îl pierde pe fundaşul Kisnorbo pentru Cupa Mondială

Australia îl pierde pe fundaşul Kisnorbo pentru Cupa Mondială

Australia îl pierde pe fundaşul Kisnorbo pentru Cupa Mondială
Sursa foto: Patrick Kisnorbo
23 Mar 2010   •   14:19

Echipa naţională a Australiei l-a pierdut pe fundaşul Patrick Kisnorbo în vederea Cupei Mondiale din Africa de Sud. Fundaşul care evolueată în a treia divizie engleză, la Leeds, a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi nu va putea fi recuperat la timp pentru a mai putea face deplasarea cu lotul "Cangurilor".
"Îmi pare extrem de rău pentru băiat. Visul lui Paddy (n.r. Patrick Kisnorbo) era să joace la Cupa Mondială şi se pare că acest vis nu se va îndeplini. Din nefericire a fost accidentat grav la tentonul lui Ahile şi nu va mai juca în sezonul acesta, inclusiv la Cupa Mondială. Este o lovitură foarte dură pentru el, care a fost un adevărat războinic pentru noi tot sezonul", a declarat antrenorul lui Leeds, Simon Grayson, pentru FIFA.com.
În ciuda faptului că fundaşul de 28 de ani joacă în liga a treia engleză, el a strâns până în acest moment 18 selecţii la prima reprezentativă a Australiei de când a debutat, în 2002, şi era în vederile selecţionerului Pim Verbeek pentru turneul final din Africa de Sud.
Formaţia australiană va da piept în Grupa D a Cupei Mondiale cu echipele naţionale ale statelor Germania, Serbia şi Ghana.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close